Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

söndag 9 oktober 2011

Vilken helg!


Igår jobbade jag hela dagen, det var supermycket folk och vi sålde massor trots att vi bara var 3 personer. Det var kul och så går dagen alltid så himla fort när det är mycket att göra! Efter det mötte jag upp Niclas och Jacob och handlade pizza på Därmedpasta. Vi lyckades få en p-bot eftersom de parkerade precis utanför restaurangen trots att parkeringen var helt tom, haha. Sen åkte vi hem till Tesset och åt. De har slagit ut en vägg mellan köket och vardagsrummet och det blev så himla fint!

Efter det bar det av in till stan för att gå på app-partaj. Niclas kompis Viktor skapar appar tillsammans med några kompisar, nu har de utvecklat en frågesportsapp som heter Exquizit som vi provspelade i några timmar. den var superrolig! Man kunde anpassa frågenivån så att man hade olika nivåer per spelare, vilket är roligt om man spelar med barn eller kanske bara vill ha lagom svåra frågor.

Idag har vi sprungit runt på inredningsbutiker hela dagen, sen åkte vi hem till mamma och pappa och pratade lite om lägenheten innan vi åkte till nya lägenheten för att ta mått och så. Jag vill helst flytta in imorgon, men det kanske är bra att man har lite tid på sig att spara ihop pengar. Haha, det blev en ganska lång utläggning om helgen men det blir så ibland! Hoppas ni har haft en härlig helg!

Inga kommentarer: