Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

måndag 12 september 2011

Träning och avslappning

Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet idag, ingen aning om varför faktiskt. Det blev soffläge och läsplatta i någon timme innan jag drog ut och sprang. Hade tänkt köra en 5 kilometersrunda från början, men utökade den en aning så det slutade med 7,5 km. Det är så skönt när man väl är ute, rensa huvudet lite. Jag ältar ganska mycket när jag tränar, tänker tillbaka på hur det var, saker som har hänt och saker jag vill ska hända. Jag trivs med det. En annan sak som jag trivs med är enformiga rundor. Jag springer helst raksträckor fram och tillbaka på asfalt. Det är kanske en kvarvara från simningen, att följa den streckade linjen som förr var den i bassängen och nu utgörs av skillnaden mellan gång- och cykelbanan. Det är som att det är då jag kan släppa tankarna lösa och bara köra på, ingen kupering eller sväng att fokusera på. Dessutom kan jag vända eller utöka rundan när jag vill och hur långt jag vill. Så fungerar jag. 

Nu ska jag försöka laga något ätbart till middag och sen har jag en DN Boklördag och en Vi Läser att ta tag i. Kanske blir det lite té till det? Mmm!

1 kommentar:

Annika sa...

Jag är precis tvärtom! Jag springer visserligen inte, utan jag promenerar. Men jag avskyr långa raksträckor, jag vill gå i kringelikrokar :-).