Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 20 juli 2011

Det är så logiskt alla fattar utom du - Lisa Bjärbo


Som ni vet är jag ganska förtjust i ungdomslitteratur (Young adults eller YA som det kallas) och den här gången gav jag mig på Lisa Bjärbos bok Det är så logiskt alla fattar utom du.

Boken handlar om Ester och Johan, de har varit bästa kompisar sen de var minst i världen. De går i samma klass, sitter alltid bredvid varandra på lektionerna, pluggar i biblioteket. pratar om allt. Ja, förutom att Johan är dödskär i Ester, det är Johan rätt tyst om. Han lyssnar på hennes kärleksproblem och försöker att inte äta upp sig själv inifrån. Och Ester fattar ingenting.

Det var en fin bok, jag älskade både Ester och Johan. De var så fina båda två. Jag kunde se dem framför mig och det kändes helt rätt med ett kompispar som de två. Att titeln på boken är från en av mina favoritartister är ju bara ett stort plus. Vill du fly in i lite tonårskärlek ett tag är det här ett perfekt val.

1 kommentar:

Emelie sa...

Jag tycker om när du rekommenderar ungdomsböcker, jag har blivit himla sugen på att läsa dem! Årsta bibliotek specialiserar sig lite på ungdomslitteratur, så jag ska försöka hitta någon!

Så fortsätt tipsa, så återkommer jag med vad jag tyckte om dem när jag till slut lyckats få tag på dem! :)