Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

söndag 19 juni 2011

En söndag i slutet på veckan


Vilken dag. Var inte direkt pigg när jag vaknade imorse, kyligt och med regn som vräkte ner utanför fönstret. En perfekt dag för filmtittande i sängen, ritande och bokläsning. Men det blev jobb istället och eftersom det inte bara var jag som var lässugen så var det himla mycket folk i butiken. Tröttheten försvinner rätt snabbt när det är mycket att göra, det finns ingen tid till att vara trött. Det dåliga humöret är också på väg bort ganska snabbt. Jag har tagit igen mig ikväll med godis och lite ritande.

Apropå ritande, i fredags när jag jobbade i Liljeholmen smet jag förbi Inspira och inhandlade några promarker-pennor. Så himla kul att kunna rita i färg! Jag köpte säkert tio stycken, men nu när jag försökt börja rita litegrann har jag insett att jag behöver många, många fler för att kunna rita på riktigt. Fler nyanser och fler färger. Men kul är det. Jag vill verkligen hålla kvar vid det här nu, lära mig mer. Det är så jädrans lugnande att sitta och rita nämligen. Det kanske har något med att man lugnar kreativiteten eller något. Fortsätta vill jag i alla fall!

1 kommentar:

Ida sa...

Åh jag vill också börja rita igen. Jag ritade ju jättemycket förut, men nu var det länge sen. Får också ta tag i det, är ju så roligt!