Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

måndag 25 februari 2013

Helgen och lite annat

Jag försökte verkligen ladda med energi den här helgen. Sov ut länge både fredag, lördag, söndag och åt långa frukostar. Bakade bröd, plockade lite hemma och tittade lite på tv. I fredags gjorde vi en pasta med salami, vitlök, chili, ruccola och ricottaost och drack vitt vin till.

I lördags var Anna och Martin här (med lilla Greta) och vi åt hamburgare och hemgjord glass. Vi tittade lite på melodifestivalen och Greta låg och pruttade i mitt knä (det är bara små bebisar som får göra sånt utan att det blir äckligt). Jag tror att jag har glömt bort att berätta det, men vi har köpt en glassmaskin. Vi köpte den här. Testade med chokladglass i fredags och i lördags gjorde jag en kolaglass med hasselnötter. Den var helt sjukt god kan jag meddela! Och herregud vad pepp jag är på att testa massa olika glassvarianter nu.

Och hörrni! Märkte ni vilket underbart väder det var i lördags? Vi var ute och promenerade i över en timme i söndags. Solen värmde liksom på riktigt! Helt underbart. Det kanske vänder nu? Sen blev det söndagsmiddag hos Agneta, hon serverade kalixlöjrom till förrätt (så gott så att jag nästan dog) och en fiskgryta med saffran till huvudrätt. Efter det väntade filmkväll hos Jonas & Emma (och lilla Axel). Vi såg Forrest Gump, Emma hade nämligen inte sett den! Sen föråt vi oss på både kakor och godis. Lika bra när man ändå var igång.

Den här veckan blir ytterligare en tuff en. Idag åkte jag hemifrån 07.40 och landade hemma igen 20.40. Först var det avtalsförhandlngar i skolan, vilket var jätterolig men det var synd att så många struntade i det. Kul att se hur man kan tillämpa sina kunskaper. Sen åkte jag till jobbet för att hjälpa till att förbereda inför rean som startar imorgon. Det finns jättemycket roligt i år, så jag får verkligen hålla i plånboken om jag ska ha något över. Men gud vad slut jag är nu. Imorgon blir likadan, fast skola 9-15 och sen jobb till 20. Puh. Torsdag är min enda lediga dag och då ska jag bara vara hemma. Längtar redan!

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt Greys Anatomy innan det blir té, lite frukt och sen sovdags.

Kram på er allihopa. Ska försöka hoppa in här något mer innan torsdag! :)

Inga kommentarer: