Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 19 februari 2014

Tidningsläsning - Äkta mat

Det finns en tidning som jag upptäckt relativt nyligen, men åh vad bra den är! Äkta mat heter den. Den är så jäkla snygg, intressant och helt rätt i tiden. I alla fall om man är intresserad av att laga mat från grunden, äta efter säsong, utan tillsatser, ekologiskt och ja, allt det där. De två nummer jag har läst har haft en råvara som är i säsong som de gått in mer på. Förra gången var det kål och i det här numret är det lök. Ett plus är för att de rätter som varit med under lök-specialen inte bara är baserat på att äter kött, utan det finns flera vegetariska alternativ. Men jag måste ändå poängtera att det inte är baserat på att man äter vegetariskt, det nya numret tar upp vilka olika färsalternativ som är bäst och i föregående nummer tog de upp glada grisar och testade julskinkor, det är dock alltid fokus på att om man ska äta kött/fisk/fågel så ska det vara välmående och glada sådana.

Ja, ni förstår kanske vart jag vill komma, den är skitbra.

Inga kommentarer: