Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

måndag 13 januari 2014

Den lediga helgen blev inte så himla fin.

Jag ser alltid fram emot mina lediga helger. Vi startade fredagen fint med fika tillsammans med Jonas, sen lagade vi supergod middag (öppen lasagne från det här receptet) som vi åt med gott vitt vin till. Efter det kollade vi på film och det var ungefär här det roliga tog slut. Min tand började nämligen göra ont. När jag vaknade på lördagen gjorde den jätteont. Vi avvaktade lite, åkte och tränade och så, men efter ett tag insåg jag faktum. Det var bara att ge sig in till tandakuten på St Eriks. Där satt jag och Niclas i 2,5h innan jag fick hjälp. Fy fan. De rensade min stackars tand och nu måste jag påbörja en rotfyllning. För vissa går det onda över efter det, men det gjorde det inte för mig. Eller jo, under lördagkvällen var allt lugnt, men sen kom värken tillbaka. Så jag som aldrig tar smärtstillande har gått på alvedon och ipren sen dess. Suck. Inte gick det att koncentrera sig på något tentapluggande i helgen heller på grund av smärtan, så det får jag sätta fart med nu.

På plussidan var lördagskvällen. Esset, Emil och Karin hade förberett middag hemma hos oss medan jag och Niclas satt och väntade på akuten. Vi hämtade upp Jacob efteråt och kvällen var supertrevlig. Jag var ganska trött mentalt och satte mig och stickade lite medan de andra spelade spel, men det var supermysigt i alla fall.

Nu har jag ringt min vanliga tandläkare som skulle återkomma under morgondagen så att jag kan boka in en ny tid.

1 kommentar:

Susanne Jonsson sa...

Stackare! Tandvärk är ingen lek minsann, Hoppas innerligt att det ordnat upp sig för dig nu så de har hjälpt dig att komma tillrätta med tanden.