Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

söndag 25 mars 2012

Att svära ed, festa hela natten och slappa en hel söndag.

Igår var det sittning, när alla nya juriststudenter svär recentiorseden och festar hela natten. Vilket vi gjorde också. Jag åkte direkt från jobbet, men hann göra mig i ordning innan vilket var skönt. Sen dracks det massa drinkar, sjöngs sånger och festades. Jag hade himla roligt! Vi klockan 2 hämtade Niclas mig vid Slussen, han hade varit ute hos Calle & Annika på middag. Jag tjatade om att få stanna vid McDonalds på vägen hem, var så hungrig och sugen på en hamburgare. Men det blev raka vägen hem istället, lika bra det kanske.

Imorse sov vi ut riktigt länge och mitt huvud var inte så himla glatt när jag vaknade. Niclas gick upp lite tidigare och fixade en dundersmoothie som dämpade det värsta. Efter lite slappande i soffan begav vi oss ut på en promenad ner till Nyckelviken för att titta på alla djuren. Så himla mysigt. Efter det åkte vi till Sickla, åt hamburgare (äntligen!) och såg Hunger Games (äntligen x2!). Den får två stora tummar upp! Nu blir det lite slappande i soffan igen innan det är dags att ta tag i en ny vecka. 


Disconaglar inför festen 

Min lördagsfrukost. 

Victor, Niclas och Fredrik och en pytteliten bit av Mattias.

Izabella och Malin. 

Haha, roligaste bilden! 

Mums! 

Finaste hönorna i Nyckelviken! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken fin blogg du skriver Sara! Det är mitt första besök faktiskt, välformulerade och lättlästa texter i kombination med väldigt vackra bilder!

Niclas O.