Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 15 februari 2012

Helgen

Jag har oftast en helt ledig helg i månaden och det här var den. På fredagen var jag och Niclas och tittade på hockey med min mamma, pappa och Victor plus hans kompis. Det var de gamla legenderna som körde. Sverige mot Finland och bland annat Peter Forsberg och Börje Salming var med. Jag tyckte det var lite roligt att se på, men Victor och hans kompis var nog mest exalterade. De skrek och hejade hela matchen och vem vet, det kanske hjälpe, för Sverige vann med 9-6. Efter matchen åkte vi hem och la oss på soffan för att kolla på Vänner och där somnade vi. En alldeles utmärkt fredag helt enkelt!

I lördags åkte vi in till Söder för att kika i lite Second hand-butiker och promenera runt. Vi köpte med oss gott vin hem och avslutade med en kaffe på Chokladfabriken. När vi kom hem lagade vi middag med amerikanskt tema. Vi korkade upp vinet och satte på bra musik. Så skönt att ha ett stort kök och kunna laga mat och ha det bra. Det blev hamburgare med pommesfrites och egengjord coleslaw. Helt sjukt gott. Sen tittade vi på melodifestivalen, såg Tinker Tailor Soldier Spy och ännu fler avsnitt av Vänner och drack lite mer vin.

Vi började söndagen med en välförtjänt sovmorgon, tog en sväng till IKEA för att fixa en grej och sen tog vi en snabb promenad i det härliga vädret. Hur skönt som helst! När vi var ute och promenerade ringde Esset och Tessan, som också hade varit på IKEA, och var lite sugna på en fika. Det tackar man inte nej till, så vi skyndade oss hem för att fixa kaffe. De hade köpt med sig sjukt goda bullar från Gateau och jag åt säkert en för mycket. Efter det hängde vi med till Karin och Emil en snabbis för att se deras nya lägenhet. Superfint! Så roligt att vi köpt nya lägenheter allihopa under ungefär samma tidsperiod! Sen skyndade vi iväg till Niclas mamma för söndagsmiddag och efter det var det dags att åka till Hamburgerbörs för att se förhandsvisningen av R.E.A. och dricka lite cider. Det var ganska trevligt, vissa saker var hur roliga som helst men en del var bara för mycket.

På det stora taget en helt fantastiskt fin ledig helg!

Inga kommentarer: