Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 8 februari 2012

Helgen

Jag veeet att uppdateringen har varit lite sisådär. Tro mig, jag vill skriva hela tiden men har varken hittat tid eller ork. Jag antar att det blir bättre så fort jag kommit in i min nya vardag.

Helgen var superhärlig! I fredags åkte jag och Niclas in till Anna och Martin tillsammans med Emma, Jonas och Jacob. Vi åt pizza och drack finvin. Min pizza var med breasola, ruccola och ost. Mmm! Vi stannade mycket längre än tänkt, det blir lätt så när man har roligt.

Lördagen spenderade jag på jobbet. Framåt kvällen var det dags att svida om igen. Niclas syster och hennes mamma fyllde nämligen år, så vi var bjudna dit på middag. Till förrätt var det italienska delikatesser som Helena hade köpt med sig från Italien. Olika sorters skinkor, korvar, ostar, marmelader och bubbel till. Så gott så att man nästan dog litegrann. Efter förrätten gick vi till en jättemysig restaurang i närheten för att äta fjällröding med potatis -och palsternacksmos till. Sen var det bara att vända tillbaka i kylan, för hemma hos Gunilla vankades det urgod chokladtårta och ännu mer vin. Så lyckad kväll. Sen blev det jobb hela söndagen för att avsluta veckan med en filmkväll. Vi såg We need to talk about Kevin. Jag gillade boken jättemycket och hade höga förväntingar på filmen. Tyvärr blev jag besviken. Den var inte alls lika obehaglig och träffsäker. Sen kändes det som om man var tvungen att ha läst boken för att verkligen förstå vad som hände. Tråkigt. Det var min helg, hur var er helg?

1 kommentar:

Sofia sa...

Det såg riktigt trevligt ut!