Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 4 januari 2012

Monster - Micael Dahlén


Så var årets första bok utläst. På grund av fyndpriset 29 kr på Dito blev det Monster av Micael Dahlén som blev först ut.

I boken Monster har Micael träffat och intervjuat fem personer. Fem personer som lever i kändisskap av samma anledning, de har alla mördat. Micael undersöker anledningen till att så många beundrar, älskar och förundras av just dessa personer. Vad beror det på? Det är människor som har begått det värsta brott man kan begå och ändå finns det så många som älskar dem förbehållslöst.

Det här var en väldigt intressant bok och den var lagom lång för ämnet. Den var varken för svårt skriven eller för lätt, utan höll sig på en nivå de flesta skulle tycka om. Jag rekommenderar den absolut för de som vill läsa en bok som rör väldigt mycket av det som händer i samhället idag och vad vi utsätts för dagligen utan att lägga märke till det. Boken sätter verkligen igång funderarläget hos mig och man kan inte låta bli att fascineras av vilka människor det finns i vår värld. Så läs den här!

Inga kommentarer: