Follow this blog with bloglovin

Follow You Really Got A Hold On Me

onsdag 7 december 2011

Dagbok


Idag blev det jobb 12-16, en timme längre än planerat. Det är jag bara glad för, då jag tar varenda chans jag kan få för att få jobba några timmar till den här månaden. Varje liten peng behövs! Det jag inte är så glad över är att jag vaknade med ett svid i halsen som inte vill ge med sig och att sömntimmarna inatt inte blev så många som jag hade önskat. Jag låg och vred mig i timmar innan jag kunde somna, jag slutade titta på klockan när den passerat halv tre. Det är så frustrerande att inte kunna somna! Vi sover så trångt så det funkar inte att tända lampan och läsa heller (tur att det ändras nästa helg!).

Jag har funderat på att införskaffa mig en ny dagbok. Jag skrev en del för flera år sen och tyckte det var ett ganska bra sätt att få ut saker som jag gick och grubblade på. Sen slutade jag för att det var svårt att komma undan och skriva fritt när vi bor så litet. Men jag känner för att börja igen. Niclas hjälpte mig leta efter vackra anteckningsböcker igår och jag hittade en som jag verkligen vill ha. Ska nog ta och beställa den när det finns nog med pengar på kontot. Den är perfekt. Linjerad och tjock, precis som jag vill ha den.  Från Barnes & Noble.

2 kommentarer:

lovisa/polichinelle sa...

hur fin som helst, gillar verkligen bandet runt om. jag har skrivit dagbok sedan jag var 6 år ungefär, men det går ju i perioder. "tyvärr" skriver man (jag) ju mest när livet är en snörplig berg-och-dalbana så det är mest det pendlande i livet man kan läsa om. kanske borde testa att skriva ut min lycka mer. kram på dig!

Tessan sa...

Så himla fin!! Jag älskar skriva dagbok men nu har min blogg tagit över men nu blev jag sugen att ändå skriva lite förhand med en sån fin dagbok :) Tiden ska finnas bara! Vad kostar den? Du kan ju önska dig i julklapp av Nicke. Kram